1-3 DAGER LEVERING

Items by Léonie

FRI FRAKT OVER 200 KR

TA 4 BETAL FOR 3

historien om léonie items

For meg er Léonie Items mer enn bare en hjemmeside som selger håraccessoirer, for meg er det starten på drømmen om å få drive eget foretak.

Det begynte med store visjoner og mål. Jeg ville at mitt nystartede foretak skulle kunne konkurrere med de ledende foretakene på markedet og selvfølgelig helst også gjøre det enda bedre. Etter å ha startet reisen mot drømmene mine, innså jeg at man ikke kan være perfekt og utlært fra dag én og sette for høye krav til seg selv. Det viktigste er å sette igang, lære seg underveis og gjøre seg langsiktige mål for å nå dit man vil.

Etter beslutningen om å satse på å begynne med å skape ett produkt og gjøre det skikkelig bra, så valgte jeg å satse på noe som jeg selv savnet i min hverdag – en enkel måte å sette opp håret på som gjør at det holder seg på plass, uten å skade håret eller ødelegge formen på frisyren.

I løpet av en arbeidsdag, ute på tur, på badeværelset eller som en fin accessoir for å skape den perfekte looken, både i full fart eller til en mer planlagt styling.

Det er kanskje bare en hårklemme, eller så er det en liten del av framtiden med sterke kvinnelige entreprenører i spissen.

Jeg håper du kommer til å like mine produkter like mye som jeg gjør!

Varm hilsen,
Julia Granlund
Grunnlegger av Léonie Items